Welkom

 
 

De mensport is de laatste jaren duidelijk veranderd. Uit een door de moderne mechanisatie bijna in de vergetelheid geraakte traditie heeft zich tot een zeer aantrekkelijke prestatiesport ontwikkeld, die de perfecte harmonie tussen mens en dier laat zien.


De samengestelde wedstrijd mensport is een tak van paardensport die atletische paarden vereist die met behulp van een goede begeleiding kracht, elegantie, nauwkeurigheid en behendigheid tot zijn recht laat doen komen uitend in prestatie. Stal de Ruyter staat garant voor de ontwikkeling en training van deze paarden variërend van nationaal tot internationaal niveau.


De dressuur vereist het hebben van balans en juiste aanleuning en het kunnen voltooien van goede tempowisselingen. Het is dan ook het resultaat van een langdurige en intensieve training, waarbij paarden worden opgebouwd tot ware atleten.


De marathon is een combinatie van actie, buitengewone kracht, hoog uithoudingsvermogen, snelheid, handigheid en de wil om te willen winnen. Dit vergt vakmanschap en vertrouwen in de eigen prestaties en in die van de paarden.


De vaardigheid vereist precisie, gehoorzaamheid, nageeflijkheid en buigzaamheid op de laatste dag van de menwedstrijd.

De samengestelde mensport is een sport welke een goede training vereist en het gebruik van hoog in het bloed staande sportpaarden. Stal de Ruyter kan voldoen aan de wensen en verwachtingen van een klant door het helpen bij het vinden van het juiste paard en het geven van goede after sales adviezen door middel van training en of supervisie.


Naast de aangespannen tak van sport worden binnen ons bedrijf ook paarden voor de springsport opgeleid tot op nationaal niveau. Paarden voor de springsport worden voornamelijk zelf gefokt

Welkom op de website van Harry de Ruyter

De Ruyter Stables

Keizersbaan 3

5995 PX Kessel

The Netherlands

Harry de Ruyter 2009